Vi gör saker för människor

Datenstrom Sverige

Med färre funktioner

Använd produkter med färre funktioner. Med färre inställningar. Med så lite som möjligt. Om en liten lösning täcker 90% och en stor lösning täcker 100%, då är extra ansträngningen kanske värt att överväga. Ibland är mindre mer. Skapa små webbsidor.

En liten webbplats av Adam Engel från Sverige. En liten webbplats av Arnaud Lemorillon från Frankrike. En liten webbplats av Tomonori Ikeda från Japan. En liten webbplats av Nocturne Nebula från USA. En grupp människor som jobbar tillsammans. Bild: Lala Azizli En liten webbplats av Jiří Reiter från Tjeckien. En liten webbplats av Omar Romero från USA. En liten webbplats av Filosofia TorVergata från Italien. En liten webbplats av Steffen Schultz från Tyskland.

Med färre problem

Jobba med oss, ställ frågor och rapportera fel. Vi är intresserade av vad du vill göra och vilka problem du har. Ju mer vi vet desto bättre kan vi hjälpa till. Vår nätgemenskap är en plats att hjälpa varandra. Där du kan ställa och svara på frågor. Samarbeta med oss.

Berätta vad du behöver

Beskriv vad som är viktigt för dig. Vi har tre riktlinjer för att skapa bra produkter. Bra produkter är användbara i funktionalitet och estetik. Bra produkter är enkla att använda och anpassa. Bra produkter skapas genom samarbete. Ge feedback.