Vi gör saker för människor

Datenstrom Sverige

Användbara produkter

Vi tycker att människor ska vara i fokus. Maskiner ska stödja dig. Därför har vi tre riktlinjer för vara produkter. Teknologi är användbar i funktionalitet och estetik. Teknologi är enkel att använda och anpassa. Teknologi är gjord för människor.

En liten webbplats av Adam Engel från Sverige. En liten webbplats av Arnaud Lemorillon från Frankrike. En liten webbplats av David Hall från England. En liten blogg av Nocturne Nebula från USA. En liten webbplats av Philipp Thapa från Tyskland. En liten webbplats av Giovanni Salmeri från Italien. En liten webbplats av Tomonori Ikeda från Japan. En liten webbplats av Christoph Schröder från Tyskland. En liten blogg av Omar Romero från USA.

Färre funktioner

Använd produkter med färre funktioner, färre distraktioner och mindre komplexitet. Med så lite som möjligt. Om en liten lösning täcker 80% och en stor lösning 100%, då är extra ansträngningen värt att överväga. Ibland är mindre mer. Skapa små webbsidor.

Mindre dokumentation

Ställ frågor, utbyt erfarenheter och bli en del av vårt community. Vi är intresserade av vad du vill göra och vilka problem du har. Ju mer vi vet desto bättre kan vi hjälpa till. Vårt community är en plats att hjälpa varandra. Där du kan ställa och svara på frågor. Jobba med oss.