Vi gör saker för människor

Datenstrom Sverige

Användbara produkter

Vi tycker att människor ska vara i fokus. Maskiner ska stödja dig. Därför har vi tre riktlinjer. Bra produkter är användbara när det gäller funktionalitet och estetik. Bra produkter är enkla att använda och anpassa. Bra produkter är gjorda för människor.

En liten webbplats av Adam Engel från Sverige. En liten webbplats av Arnaud Lemorillon från Frankrike. En liten webbplats av David Hall från England. En liten webbplats av Giovanni Salmeri från Italien. En liten webbplats av Philipp Thapa från Tyskland. En liten designblogg av Nocturne Nebula från USA. En liten technikblogg av Zitong från Kina. En liten technikblogg av Christoph Schröder från Tyskland. En liten technikblogg av Omar Romero från USA.

Färre funktioner

Använd produkter med färre funktioner och färre distraktioner. Med så lite som möjligt. Om en liten lösning täcker 80% och en stor lösning 100%, då är de extra funktionerna värt att överväga. Ibland är mindre mer. Skapa små webbsidor.

Mindre dokumentation

Ställ frågor, dela erfarenheter med andra och bli en del av vårt community. Vi är intresserade av vad du vill göra och vilka problem du har. Vårt community är en plats att hjälpa varandra. Där du kan ställa och svara på frågor. Jobba med oss.